essays on good customer service law of eight numerology review spy cell phone software compatibility and astrology capricorn horoscope this week myspace graphics zodiac planetary astrology predictions susan white chinese horoscope

Welkom bij de B&B Bel-air op 10 minuten van het centrum van Antwerpen en nog geen 5 minuutjes van het pittoreske Lier, te midden van het mooie landelijke Boechout met prachtige fietsroutes.

De accommodaties zijn gelegen in de authentiek gerestaureerde achterbouw van landhuis “De Dag” dat begin 20ste eeuw gebouwd werd in opdracht van Mr. Jos Janssen, die een grote passie koesterde voor Art-Noveau en Art-Deco.

Wij bieden naast luxe en gezelligheid voor een ontspannen verblijf eveneens de faciliteiten die onontbeerlijk zijn voor de zakenman.
De met veel smaak ingerichte dubbele kamers beschikken ieder over een luxe badkamer en zijn genoemd naar drie Art Nouveau villas in de Janssenlei waar ooit het kasteel Belair stond. De tuin beschikt over een verwarmd zwembad dat uitnodigt voor een verfrissende duik.

zicht zwembad
keuken
villa de dag

powered by Advisio-Consult